Achterhoeks Padvast

Achterhoeks Padvast is een bekende Nederlandse halfverharding met een wit-grijze kleur. Deze halfverharding biedt niet alleen een prachtige uitstraling, maar is ook uitstekend waterdoorlatend en niet plakkend. Het Achterhoeks Padvast geeft uw tuin of oprit een rustieke en stijlvolle uitstraling zonder te veel aandacht op te eisen.

Achterhoeks Padvast is ontwikkeld in – waar kan het ook anders - in de Achterhoek. De vele grindpaden waren er in de zomer te stoffig en in de winter niet stabiel genoeg door waterophoping. De grindwinning uit Netterden kwam met de oplossing: gebroken grind in een nauwkeurig samengestelde korrelgrootte voor een stabiele, niet stuivende, waterdoorlatende laag die niet opvriest en natuurlijk oogt.

Achterhoeks Padvast biedt stabiliteit, weerstand tegen slijtage en een natuurlijke uitstraling, waardoor het geschikt is voor diverse bouw- en landschapsprojecten. Het bevordert ook waterdoorlatendheid, wat belangrijk is voor waterbeheer. Kortom, het is een veelzijdig en duurzaam materiaal voor verschillende toepassingen.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Mooie, rustieke halfverharding
  • Zeer goede waterdoorlatendheid
  • Plakt niet, goed berijdbaar en beloopbaar
  • Duurzaam en drukvast